När hon sparkar…

Gravid vecka 25

…blir jag alldeles varm i hjärtat. Och ibland rörd till tårar just bara över en liten bebisspark där inifrån, om det är mycket känslor i vanliga fall är det ingenting mot vad det är nu. Igår kickade hon till så det syntes på utsidan av magen och jag lyckades få det på film och skicka till min lillasyster på andra sidan jordklotet.

Så tokigt fint på alla sätt och vis, därinne ligger framtiden och om typ fjortonochenhalvish veckor blir jag mamma. Satan i gatan vilken grej vi dragit igång, cykelfröpappan och jag, nyp mig i armen så jag vet att det verkligen är på riktigt.

14
  1. Tänk om du förstod vilka härliga minnen som kommer upp till ytan när man får följa din graviditet! Att känna hur det rör sig innanför huden och att trycka med ett finger på magen och få “svar” innifrån, det är en så häftig upplevelse att det inte går att beskriva.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också