Rösta på mig för att infiltrera bebis-bloggosfären med cykel!!!

Vet ni vad? Någon av er som hänger här har nominerat min blogg till tävlingen “Årets babyblogg”.

Jag blev först lite paff för jag tror ju att jag fortfarande mest är cykelbloggare fastän jag skrivit många preggoinlägg och delat med mig av mina upplevelser som rör missfall, oro, kämpig graviditet och vänta-barn-lycka under året. Lilla L är ju inte ens utanför magen ännu – cykelfröet ska ju gräddas i tre månader till.

Sedan blev jag jätteglad – miljoner tack till dig som nominerade mig – att få en nominering av en läsare är ju som att få ställa sig överst på pallen bara det, för då vet jag att den tid och kärlek jag lägger på in blogg uppskattas. Tack och hjärtögonemoji i mängd!

Nu tänkte jag be er om hjälp. Kan inte ni som läser ta en sekund och rösta på min blogg? Jag tänker att det vore himla fint att infiltrera bebis-bloggsofären med en cykelblogg. Vem vet – det finns säkert en och annan mamma därute som kan få upp ögonen för det fina med att cykla!

För att rösta klickar du dig in på den här länken och scrolla ned till min blogg. Jag ligger ganska rejält efter tätklungan med storfräsande mammabloggers så jag behöver verkligen din röst för att hämta upp.

Gravid vecka 25

Tack och kärlek till er för att ni hänger här och läser både cykliga inlägg och preggoinlägg. Tänk vad roligt det ska bli sedan när det kan bloggas om cykelvagnar och springcyklar och familjeäventyr på hoj!

 

 

7
  1. Råkade klanta till det, klickade av nyfikenhet på Ebba v Sydow, trodde en kom in på hennes blogg då men nejdå det var själva röstningen det, gick inte att ångra😖 men du har min röst i alla väder ändå😍Mvh klantmoster

    1. Nu känner jag att vi måste ligga i släktfejd en liten stund. Ungefär tills du mutat mig med en gofika, min rabarberpaj är slut! <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också