Drömmig gravidfotografering med Dessi

En träffar massa sköna människor tack vare cyklingen. Dessi tillexempel – Linköpingsbaserad fotograf som kör MTB, lyfter tungt, springer i skogen och har världens fluffigulligaste kaniner och marsvin. Jag har hängt på hennes blogg ett bra tag nu och vi fick tillfälle att heja ordentligt när Anders och jag var i Linkan och föreläste i våras.

När Dessi frågade om hon fick låna mig för att ta lite bilder till sin portfolio blev jag nästan starstruck och tackade ja direkt, hon tar ju så himla fina bilder. Sådär drömmigt jättevackra liksom. Igår mötte jag upp henne i Gisebo vid äppelodlingarna och vi körde ett varv runt Landsjön i jakt på fina platser och bra ljus.  Hon hade med sig klänning och blomsterkrans och vid en liten strand underhöll vi ett gäng grillare med att svida om från hängslebyxor till klänning och plåta litegrann.

Det blev så himla, himla fint – kolla in här, på Dessis foto, om du är nyfiken på mer.

Dessi och Elna Vi tog förstås en mobilselfie också.

Gestra Landsjön Vättern Och så visade jag finaste platsen i ungefär hela världen. Gestra.
Dessi i GestraDessi fotade utsikt. Jag fotade fotagraf.

6
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också