Nytt på youtube: cykelsnack från gravidvecka 25

Igår laddade jag upp en vlogg från gravidvecka 25 på min youtube-kanal. Den är med andra ord inspelad för sex veckor sedan men jag slängde upp den ändå.

När den spelades in var jag ganska pepp och väldigt glad för jag hade kommit igång med träningen efter alla dedär hemska veckorna då jag var helt utslagen, sjukskriven och mådde skit. Det var också innan magen började bli i vägen på riktigt – och det är ju ändå en spännande grej – i kombination med den kunskap man skaffat sig genom att läsa på och prata med kloka kvinnor i sin närhet lär man sig hela tiden nya saker om graviditet. Ur sitt eget perspektiv förstås eftersom alla kvinnor upplever olika saker och mår olika och reagerar på olika vis.

Hur som helst – här är en filmsnutt från en blåsig dag mellan hägg och syren där jag snackar om att vara gravid och MTB-cyklist. Om flåsigheten och om att MTB inte är en extremsport eftersom det anpassas, och om magen som jag då tyckte var stor men som nu är pytteliten i jämförelse med vecka trettioettmagen.

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också