Kan man hyra MTB i Jönköping?

Kan man hyra MTB i Jönköping?

Det är en av de vanligaste av de väldigt många turistrelaterade frågorna som landar i min inbox och också en fråga som inte haft ett riktigt bra svar tidigare. Ni vill veta var man kan bo, var man ska cykla, var man kan hyra cykel och ibland får man svar men ibland har jag inte hunnit med eller haft ett bra svar. Men det fina i kråksången är att nu har jag ett kanonsvar till er som undrar var man kan hyra cykel i mina krokar.

På Sportson förstås! Det är nämligen så fint att Sportson i Jönköping har teamat ihop sig med eldsjälarna Tobbe & Calle – grabbarna bakom initiativet Cycling Jönköping – och fixat så att det finns cyklar att hyra. Hur bra som helst!

Vill du hyra cykel i Jönköping för att testa vår cykling i världsklass? Klicka in dig på Cycling Jönköping och läs mer. Förutom cykeluthyrning har grabbarna samlat ihop lite allt möjligt fint som rör cykling i krokarna, från turtips till länkar.

Förresten. Cykling i världsklass är ingen underdrift. Det ÄR cykling i världsklass här – kom hit och kör!

Bilden är en skärmdump från Cycling Jönköpings hemsida och den är tagen av grymma bloggkollegan Anna Jansson

 

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också