När Ironman 70.3 passerade byn version 2017

Även i år passerade de grymma triathleterna som körde Ironman 70.3 Jönköping förbi våra byar. Jimmy och jag hoppade upp på gubb- & tanthoj och rullade iväg till Bunnvägen för att kika litegrann, heja litegrann och småprata med grannar, precis som förra året.

Det är kul, när det händer något drar man dit och tittar och snackar lite, jag gillar det. Men mest gillar jag att cykla en liten sväng med cykelfröpappan minsann, det var nog ändå det bästa – och tänk, när IronMan kommer till byn nästa år har vi en liten knodd i cykelkärra med oss när vi sticker och kollar på triathleter, vilken grej.

 

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också