Vintercykel på ett elskåp i Jönköping

I vintras roddade jag @jkpg på instagram och då passade jag på att posta en bild jag klickade med mobilen på ett vinterdistanspass med hojen.

Bilden var från en av alla magiskt vackra utsikter vi har i Jönköping-Huskvarnakrokarna, vid Gestra ovanför Kaxholmen i Jönköpings Toscana. För några veckor sedan hörde Destination Jönköping av sig och frågade om de fick använda bilden till ett av sina elskåp – om jag inte är helt fel ute är det andra gången de i samarbete med Jönköping Energi gör Jönköping lite vackrare genom att klä in elskåp i jönköpingsbornas bilder. Jag blev ju jätteglad – så himla kul att få visa hur fint vintercykling kan vara.

Jag hade glömt av det men när jag och min syster och cykelfröet åkte int till stan häromdagen för att köpa lite vinterkläder till bäsen spatserade vi förbi Mackmakeriet och fick syn på skåpet – en kul överraskning!

8
  1. Det är så kul när kommunerna/städerna väljer att snygga till skåpen. I Karlskoga har elever på Kulturskolan fått måla skåpen. Mina barns kusin har fått måla ett, vilket är så kul. Fin bild!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också