En stig i november

En stig i november. Den ligger tyst och stilla och väntar på snö. Lerig, kladdig, grå-brun-mörk. Den slingrar sig fram genom höstlöven och den kan vara alldeles, alldeles underbar. Som den här, på Grännaberget, som jag susade fram på häromdagen. Alldeles, alldeles underbar.

5
4 comments
  1. Fin stig! Här i krokarna kring Göteborg är det mest lera och vattenpölar, var ute en runda i söndags och blev genomblöt redan efter 10 minuter! Har en ass saver men funderar på att antingen köpa gortex shorts eller en rejälare stänkskärm bak för vintertiden blöta rundor. Lite trött på att bli så blöt igenom byxorna på nolltid! 🙈😬

    1. Jag är också trött på det, det är rätt blött här med nu. Jag brukar köra med shorts men de passar fortfarande inte, jag måste cykla bort några gravidkilon till innan jag kommer i dem. 😂

  2. Tänk vad lika novemberstigarna är! Här är dom snöiga och upptrampade av fatbikes. De som ännu inte riktigt är helt snötäckta är isiga. Lika vackra på sina olika sätt. Det är också lite tjusningen, samma stig blir så annorlunda beroende på vilken årstid!

    1. Såhär års är jag precis som vanligt orimligt avundsjuk på att ni har snö. Längtar så efter vitt och vintrigt och längdskidor och knarr under fötterna på promenaderna!!! ❄️❄️❄️

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like