Fredagshej!

Hej hörrni! Här var det glest mellan inläggen. Det beror på att den goa ungen på bilden är så rolig att lägga all sin tid på och att jag varit lite sjuk och trött samt att det varit lite känslostormar och att vi har lite renoveringskaos här hemma.

Vi har slutat amma (inlägg på gång om det, det var stort och jobbigt) och gjort massor av vardagsgrejor och så har jag varit ledsen över en digital incident som fick mig att känna mig oerhört exkluderad och bedrövad. Som tur är har jag fina och omtänksamma bloggkollegor att bolla med när det behövs.

Sedan filar jag på några saker som jag tror kan bli bra grejer när jag är tillbaka all in efter mammaledigheten i vår, det känns spännande och jag längtar efter att bolla det lite med er.

Det har förresten kommit in några bra frågor i frågelådan som jag ser fram emot att ta tag i – ställ gärna en fråga om du inte gjort det, det är liksom din chans att styra innehållet här.

Du, jag önskar dig en fin fredag och en grymmehelg, det ska vi ha – vi ska på glögg och vi ska träffa Lovismostrar och vi ska svettas i skogen.

7

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också
Läs hela inlägget här

Julafton

Vi packade in oss i Volvon och for till Öland dagen före dopparedagen. Äventyrsmormor, Jimmy, Lovisfaster Jenny, Lovis…
Läs hela inlägget här