VLOGG: Att dra till skogs med sitt barn

Vi drog till skogs häromdagen, Lovis och jag. Vilken grej det är alltså, det är något mäktigt med att få visa sitt barn det allra finaste som finns. Skogen. Idrottsarena, lekplats, rekreationscenter, äventyrspark, plats för mindfullness, återhämtning och uppladdning – skogen är något av det allra viktigaste och finaste jag vet och den plats jag trivs allra bäst på. Jag ser fram emot många äventyr till skogs med mitt barn. Det blev en enkel vlogg till youtubekanalen också, varsågoda:

Jag har Lovis i en bärsele från Babybjörn som jag fått ärva och som uppskattas mer än den fina, vävda bärsjalen jag la sexhundra spänn på och som jag hoppades jag skulle bära runt cykelfröet i mycket. Hon avskyr sjalen. Skitunge. Selen funkar finfint däremot, där gillar hon att sitta och en slipper ju knyta och fippla så det är väl win-win ändå.

 

4

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också