Premiär för Cykelpodd med Elna och Helena

Cykelpodd med Elna och Helena

Hurra, för idag är ingen vanlig måndag, idag är det premiärpoddsläpparmåndag och sådana måndagar går minsann inte av för hackor. Jag känner mig så himla lyckligt pirrig och glad att det äntligen blev av och vill passa på att tacka min blogg- och poddkollega Helena miljoner gånger för att hon tagit sig tid att klippa och fixa ihop premiärpodden så himla bra.

Vill du inte läsa mer utan lyssna direkt klickar du dig vidare till www.cykelpodd.se och så passar du på att gilla poddens facebooksida så missar du inte när det kommer nya avsnitt.

I det första avsnittet får både vi och ni lära känna mig och Helena lite bättre. Vi snackar om hur vi kom på att vi skulle podda, om hur vi kom in på cykel, vi snackar lite tävling och olika cyklar och om att hitta kärleken i en klunga och att få valuta för maxpulsen och jag är en aning orolig att jag kommer att få hela CX-Sverige emot mig på grund av det sistnämnda. Och så berättar vi lite om vad vi kommer att prata om i avsnitten som kommer framöver, vi spelar in och släpper allteftersom under våren och det är så peppigt och kul.

Förresten, jag måste även passa på att tillägga att min starka vän som vann fastän hon inte körde alla a-spåren på XCO-SM inte hade testkört banan innan utan rekade första varvet i skarpt läge och hon kör massor av A-spår, grymt duktig cyklist. Så ni inte tror något annat.

Åh, det är så kul att vara igång. Hörrni, ni kan väl komma med input, lyssnarfrågor och tips på vad ni vill att vi ska prata om, det skulle vi bli så himla glada för. Och berätta gärna vad ni tyckte, i valfritt kommentarsfält – vi läser allt!

P.S. Önskar du dig vårt pressmeddelande i din inkorg? Säg till så fixar jag det – annars finns pressrelease här! Och du, hjälp oss gärna sprida podden – klicka på gilla eller dela så hjälper du oss att nå fler och så gör du oss ännu gladare. <3

 

8
5 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like