Unbox baby, unbox – nu ligger videon uppe. Utan trosor. Med post-partum-kropp.

Unbox 2018

“När kommer egentligen filmen på när du plockar upp din Scott?”

Jag har fått frågan ett rejält gäng gånger nu. Varför kommer det ingen film? Lugn, bara lugn, nu har den kommit, den ligger uppe sedan igår, med skitkasst ljud och hela faderullan men ändå – men anledningen till att jag inte lagt upp den är faktiskt lite trist. Eller nej. Mycket trist.

Jo. När jag packade upp min Scott Scale RC 700 2016 gjorde jag ett BIG FUCKING mistake. Jag visade troskanten på youtube. Vad du än gör – visa INTE troskanten på youtube. Never fucking ever. För om du gör det – då får du moderera bort en halv miljon bajsnödiga halvtrolls-kommentarer i stil med “Hey sexy babe, wanna marry me?” samt en hel del andra pissknäppa grejer och meddelande som handlar om utseende istället för cykel. Det finns v-ä-l-d-i-g-t många trostroll på youtube och de är fasligt dryga att ha med att göra.

Efter det där har jag varit skitnervös varje gång jag lagt upp något och noga aktat mig för att visa något mer än armarna. Kolla bara hur duktigt påklädd jag är i det varma cykelgaraget i början av den stansningsfilmen tillexempel – jag får ge upp efter ett tag och ta av mig hoodien dock:

Nu är det ju i och för sig trevligt att folk tycker att man är såpass snygg att man är frumaterial efter att ha visat kanten på ett par rejäla svarta tanttrosor och packat upp en värstingcykel på film, men jag är inte bekväm med det. Och jag är inte frumaterial, det är ju bara att göra ett utdrag ur folkbokföringen för att bevisa det. Hursom, eftersom jag ser så himla annorlunda ut har klippet på 2018 års magiska värstingcykelunbox dröjt – för jag har haft en orolig klump i magen, jag orkar liksom inte försvara en kropp jag inte gillar om folk börjar kommentera kring det.

Vad ska folk nu säga då? När jag står där med en otränad kropp, fem veckor efter förlossning, tjugo kilo tyngre än när jag visade trosorna. Just den där dagen var den första dagen jag lyckades klämma in mig i mina vanliga stretchjeans efter flera veckor post partum i gravidjeans. Dessutom blev ljudet kasst och jag var så stressad av att försöka hinna klart innan bebisen vaknade att själva upplockardelen blev lite njae i största allmänhet. Men – nu har jag lagt upp den. Mycket nöje.

8

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också