Fjällen nästa

Nu drar vi till fjälls, hurra vad kul det ska bli. Inte riktigt fjällen på bilden som är tagen under en topptur i Åre, men det var ju liksom den enda fjällbilden jag hade att välja på. Än så länge – om några dagar kommer det att finnas nya bilder från äventyr till fjälls – för när ni läser det här är jag och Lovis och min syster och min mamma på väg till Grövelsjön för att leva äventyr i en vecka.

Väskorna och takboxen är packad med allt från längdskidor och stugfyskläder till snuttefilt och barnvagn. Vi har laddat upp med barnmat, hembakat fröknäcke och flapjacks och det kommer att bli en härlig vecka.

Det blir lite turskidor, det blir längdskidor och jag ska få den stora äran att lära min fina syster att åka skidor utför. Hon har varit över hela världen på många och långa resor och gjort och sett så mycket spännande, min lillasyster, men hon har aldrig åkt utför – jag är superpepp på att få visa henne det. Och jag är superpepp på en vecka med bebis i fjällen – vilket fint häng vi ska ha och vilka härliga äventyr det ska bli. Lovis får förstås åka supercharioten men vi har också bokat en pulka att bädda ned henne i när vi går på tur.

Jag kommer att ha lite dålig uppkoppling, jag har inte så mycket surf till blogg på mitt snål-mobil-abonnemang men eftersom jag har fri surf på sociala medier kan ni kika förbi på instagram för att få lite uppdateringar på hur vi har det – och så lovar jag att bomba med härliga fjälläventyr på bloggen när vi är hemma igen.

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också
Läs hela inlägget här

Julafton

Vi packade in oss i Volvon och for till Öland dagen före dopparedagen. Äventyrsmormor, Jimmy, Lovisfaster Jenny, Lovis…
Läs hela inlägget här