Cykelpodd med Elna & Helena: Stilregler & cykelkultur

Relgerna, reglerna, reglerna – älsk på reglerna med värme och ironi. Och usch för reglerna när gubbeligubbgubbs prackar på dem på rookiesar på fel vis. Och regler – de är såååå till för att brytas. Förutom Harden the fuck up – det är bara att göra, eller hur?

Hursomhelst – jag är en lyckans ost som får podda med Helena nästan varje vecka för hon gör mig glad. Klok och bra är hon min poddpartner. Och så har hon cyklat i saker som tubsockar och kombon airtrim, goggles & hjälm. In och lyssna om du inte redan gjort det, du hittar podden här.

2
  1. Kul blogg, kul att höra era framtidspla er. Själv började jag MTB cykla vid 53, CV vid 60, långlopp och Transalp-lätt och 360 MTB mil vid 65, i år långlopp och Transalp- mellan. Bara att kämpa på😊

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också