[Vlogg] Cykelsverige är redo att sprätta – jag letar uppbyggnad i en snöhög.

Cykelcross vårvinter

Cykelsverige börjar bli redo att sprätta. Vinterns intervaller och distanspass är gjorda, benen är starka från tunga lyft på gymmet, core-musklerna stabila och snygga. KUL för er säger jag bara och låtsas inte vara det minsta avundsjuk. Inte alls avis. Nejnejnej, verkligen inte. Sprätt på ni bara. Det kommer bli jättekul att se era ryggar försvinna. Skitkul.

Jag har så mycket jobb att göra. Allt är så jobbigt. Vintern har inte inneburit uppbyggnad. Det skulle passa mig fint om det var oktober nu och vi hade en grym vinterträning framför oss istället för att ha bestämt mig för att tävla utan att ha tränat ordentligt.

Well. Vi släpper bitterheten – allt är ju väldigt kul också. Förra våren var jag på tjocken och blev deppigare, svagare, ledsnare och mindre mig själv för varenda dag som gick – i år blir jag lättare, piggare och i bättre form för varje dag som går – betydligt mycket bättre. Ge mig några månader så ska jag också sprätta. Pilutta.

7

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också