Fartpirrigt tjoande: Vistabanan i toppskick med finbesök

Med Helena på Vista

I lördags var vi och körde Vistabanan, Helena och jag. På förmiddagen var vi på IKHP och körde teknik tillsammans med Jimmy och på eftermiddagen drog vi till mitt favorithäng, den där ljuvliga banan utanför Huskvarna, i Kaxholmen, Jönköpings Toscana, banan där man nästan aldrig har en dålig dag för det är bara flow och kul.

Det var riktigt roligt att lägga Helena på rulle och köra igenom snustorra och snabba bergochdalbanekurvor – ni vet sådana där som gör att det kittlas i magen så man måste tjoa till av cykellycka och fartpirr.

Vistabanan var i toppskick och skulle vilja ge dem som pysslar om dem en riktigt stor kram för att de gör så fint. En annan sak som var fin var att vara ute och träna med en bloggkollega – inga konstigheter att stanna och fota minsann och vi avslutade med att trassla hojarna under elstängsel och igenom en hage för att komma till en snygg utsikt.

Med Helena på Vista

Jag kände mig så himla glad att jag fick visa hur fint vi har det här, är så innerligt stolt över att ha stigarna i Jönköping, Huskvarna & Gränna som hemmaarena, det är lätt att göra besökare sugna på att komma tillbaka.

3
1 comment
  1. Vistabanan föll jag för! IKHP var fint på sitt kluriga sätt, likaså loppet på fredagen men detta flow, farten och grönskan….tänk att få ha det som hemmabana!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like