FAQ: Hur är din Scott Spark RC 900 WC

Hur är den, din Scott Spark 900 WC? Är den bra? Gillar du den? ÄLSKAR att svara på den frågan som jag får ofta – jag gissar att du anar svaret:

DEN. ÄR. SÅ. JÄVLA. BRA. SÅ. JÄVLA. BRA.

Magisk. Episk. Ljuvlig. Underbar. Outstanding. And so on and on an on.

I år sitter jag på en medium-ram igen, efter två säsonger på small. Jag hamnar mitt emellan storlekar hos Scott och körde första året med Sportson som samarbetspartner på en Scale i medium och sedan har jag kört två säsonger på Spark i S. Small-ramen har haft sina fördelar, smidigare kurvtagning tillexempel men jag är så himla nöjd att jag gick tillbaka till medium, jag blir bättre på den.

Jag kör magiskt bra utför just nu. Mycket snabbare än jag någonsin kört, oväntat – men det är som att någonting lossnat och jag trivs verkligen med hojen. Tycker den är lätt och smidig uppför också. Reglaget till lockouten känns inte alls sådär trögt som på sparken för två år sedan (förra året preggokörde jag så lugnt att jag liksom inte kunde hårdtesta) och det är skönt. Jag ska erkänna att jag gillade XTR-bromsarna bättre, i år sitter det SRAM-bromsar på hojen och de är inte riktigt liiiiika bra även om de förstås är riktigt bra. Att köra tjugonio känns också redigt bra, var lite rädd att jag skulle sakna det roliga knixet som är kvar med 27,5 men som jag njuter av att hjulen sväljer en aning mer – just nu passar det mig perfekt.

Jag är snabbare på en hel del korta sträckor än jag var innan jag blev gravid och visst har jag gjort mycket jobb själv men jag får så mycket hjälp av världens bästa hoj. Grymt material gör cyklingen roligare. Hjärtögonemoji och ännu en gång stort tack till Sportson i Jönköping som backar upp mig med grymmehoj.

7
  1. Kul att läsa dina tankar om storlek! Jag landar också precis mellan storlekar på både Scott (jag drömmer om din hoj…:) ) och Merida som jag har idag. Hur lång är du? Jag är 1,70 och känner ofta att S (som jag har idag) är liiiite för liten för mig.
    (Ja, jag spammar din blogg med kommentarer idag… 🙂 )

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också