Om när jag nästan tackade nej till en RC

“Hej! Du vi tänkte att vi tar det här hela vägen och sätter dig på våra cyklar också. Skulle du vilja köra en RC från Scott?”

Jag har Sportson i telefonluren. Vi har just bestämt att vi ska samarbeta och jag är superglad för bloggens nya partner men hade först inga planer på ny cykel. Grabbarna på Sportson i Jönköping har däremot funderat lite till och kommit fram till att jag visst har planer på ny cykel.

Jag har absolut ingen aning om vad en RC är för något och direkt tänker jag på förra gången jag hade en samarbetspartner på gång på cykel och de ville att jag skulle köra en damspecifik hoj som var rejält mycket sämre än den jag redan hade. Jag sa tack men nej tack då och undrar hur det ska sluta nu. Jag sätter tyst hundra spänn på att RC står för rosa cykel och så ber jag lite snällt om att få fundera på om jag vill köra en sådan där RC och lovar att återkomma inom kort. När vi lagt på rusar jag nedför trappan i lägenheten och frågar chefsmekanikern vad det är de försöker sätta mig på. Försöker de lura på mig något tjejigt?

Chefsmekanikern tittar på mig och skrattar åt hur nervös jag är och frågar om de verkligen sa RC? För om någon frågar ifall man vill köra en RC säger man inte nej, det är det allra bästa från Scott menar han. “Älskling, den är bättre än min cykel, det är ingen som försöker lura på dig tunga tjejgrejer – lugna ned dig nu.”

Det är snart fem år sedan nu och jag har kört RC varenda säsong sedan dess och jag är kvar med Sportson för att de har så himla bra känsla för hur de ska ta hand om mig när jag kommer in i butiken och för att de får mig att känna mig bekväm och välkommen. Jag är blyg och tror att jag inte kan så mycket men samtidigt är jag väldigt nyfiken och vill veta och när jag går in där för att jag behöver någonting visar de mig de bra prylarna först. Guld värt och raka motsatsen till den klassiska sälj grej till tjej som jag skrev om igår.

P.S. Har ni sett filmen när jag packar upp min första RC? Den är min allra mest tittade på Youtube – det närmar sig 58 000 visningar, hur galet är det? 

9

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like