Nytt avsnitt av Cykelpodd med Elna & Helena ute nu!

Äntligen – nu finns ett nytt avsnitt av Cykelpodd med Elna & Helena ute att lyssna på. Vi spelade in i torsdags och släppte igår och än en gång gick det ganska lång tid emellan två avsnitt, det är lite klurigt att hitta tid som passar oss båda. Det är familj och det är prio på saker man tjänar pengar på och det är träning och pussel – men varje gång det blir av har vi så himla kul.

Den här gången snackar vi om vad vi gjort sedan sist. Helena nykraschad och jag dyngförkyld – båda bubbliga över alla äventyr vi varit med om. Ragunda 100 miles, Ceres Challenge, Huskvarna MTB Tour – och så berättar jag vad jag tänker göra nästa år. PIRRET!

Att podda med Helena är alltid roligt, jag blir glad av att snacka loss med henne! Du lyssnar väl? Alla avsnitt finns på www.cykelpodd.se

 

 

2
  1. Jag insåg just att min kommentar i det förra inlägget passar bättre in har, så jag kopierar och klistrar in det här.

    “Klart man lyssnar på podden! Den är så skönt befriad från flabbig grabbighet och prylhysteri. Vi är nog ganska lika i det att vi båda cyklar för att vi tycker att det är kul och vi har nog ett liknande intresse av prylar i det att vi båda gillar att ha bra grejer och vet om att rätt grejer kan hjälpa men ingen fanatiskt idolisering av allt som är svindyrt och gjort av kolfiber. Det gäller i alla fall mej och jag får intrycket via bloggen att det även gäller dej.

    Men sedan är vi också väldigt olika i det att jag enbart cyklar för att det är kul, jag har ingen ambition att tävla vilket för mej innebär att jag inte har tillstymmelse till prestationsångest.. Så för mej är det intressant att få höra om era erfarenheter om just tävlingsmomentet såsom känslor, taktik mm.

    Sedan gillar jag stämningen i podden, ni tar det lugnt och ni ger ett erfaret och proffsigt intryck.”

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också