Mammaledighetsfinal

Mammaledig

De sista dagarna av min föräldraledighet är alldeles precis just nu. Det känns lite overkligt nästan, det har varit ett coolt kapitel i livet ändå – även om det många gånger varit kämpigt, ensamt och tröttsamt också. Mest har det varit mäktigt att få chansen att lägga all sin tid på den jag älskar mest av allt i hela världen.

Vi hade tänkt dela fifty-fifty men det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig och i avvaktan på att hitta rätt jobb istället för att tacka ja till första bästa föll det sig så att jag fick vara hemma lite längre än tänkt.

Men nu äntligen är det dags för Jimmy att gå hem, nästa vecka jobbar jag för första gången på ett och ett halvt år min normala åttioprocentsvecka. Måndag till onsdag på nya jobbet med mina grymma byråkollegor och torsdag som egen. Hur fint som helst. Jag ser fram emot det men njuter till max av de sista dagarna med sovpromenader och massor av underbart häng med världens finaste lilla människa.

11

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också