Slut på kapitel. Från mammaledig till jobb.

Herreminadagar vad fort det gått när jag har det i backspegeln, och vad omtumlande det plötsligt känns att börja jobba. Från och med idag jobbar jag tre dagar i veckan på Rocket Agency och en dag som egen och Jimmy är hemma med Lovis. Som han längtat – jag är så glad att det är hans tur nu.

Men – i morse när jag gjorde kaffe och lyssnade på hur de två finaste människorna i världen fnissade, pratade och busade i sovrummet, när rollerna plötsligt var omvända – då kändes det omtumlande och känslosamt.

Min lilla bebis har blivit så stor. Herregud, hon kan till och med ta på sig strumpor själv nu, det är inte klokt,  och om några månader ska hon börja på dagis. Och jag ska jobba och gå på träningschema och det är så himla mycket nytt.

Slut på ett fint kapitel. Och början på ett nytt. Nu åker vi!

Aktiv förälder

2
  1. Känner igen mig i det du beskrev på Insta stories, om hur känslosamt det var. När jag satt på bussen för min första arbetsdag efter att ha varit hemma nio härliga månader med min första grät jag hela vägen! SÅ mycket känslor!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också