Early bird getting ready to fly

Cykelcross vårvinter

I morgon är det äntligen dags. Träningsschema. Vinterträning. Grundträningen drar igång. Adaption och uppbyggnad. Jag har två lätta veckor som start och är så himla pepp på det. Så pepp att det till och med känns helt okej att gå upp tidigt och träna i morgon.

Träningsväskan är packad. Matlådan fixad. Morgonsmoothien står i kylen bredvid frukostmackan. I morgon smäller det – den tidiga fågeln ska ut och flyga och på schemat står styrketräning. Early bird på gymmet – fin start på veckan ändå.

Bilden förresten, den tog jag i våras när resten av cykelsverige var redo att sprätta och jag kravlade runt i en snöhög och letade efter grundform post partum. I vår ska jag vara redo när resten är det, för nu köööööör vi!

14

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också