Om ofrivillig träningsvila – det roligaste poddavsnittet hittills?

Vi släppte just ett avsnitt av Cykelpodd med Elna & Helena som vi spelade in i början av oktober men som dröjt lite eftersom jag var ett klantarsel deluxe och förde massa oväsen samt av misstag spelade in mitt ljud med iphonelurar istället för i finmicken. Helena har gjort ett grymmejobb med att rädda upp ljudet, och tur är väl det för jag tror det är ett av de roligaste avsnitten hittills.

Visste du förresten att vi inte har något manus? Vi har ett tema som vi snackar kring, helt fritt ur hjärtat och vi bara är så himla bra ihop att det blir bäst utan manus. Älskar podden – och särskilt detta om banken av dumheter, stockholmssyndrom i foten, en bruten hand och att det är helt okej att tycka synd om sig själv (lagom mycket) om man inte kan träna.

In på www.cykelpodd.se och lyssna NU! Och häng med på instagram – vi har skaffat konto på www.instagram.com/cykelpodd och försöker lajja loss i stories då och då. I nästa avsnitt snackar vi kläder och produkttestar grejer från Goodlegs.se – ser fram emot så himla mycket.

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like