Team She Rides 2019 – laguppställningen

Team She Rides 2019

Det är med pepp och pirr jag längtar efter säsongen tjugonitton. Det är med beslutsamhet och motivation jag drar mig upp ur sängen tidigt om morgonen eller sätter mig på trainern sent om kvällen för att få in den träning jag behöver i mitt schema. Och jag är så förväntansfull och tacksam över att få vara en del av teamet nästa år. Och nu är klart och spikat vilken uppställning det blir och vi har tjuvkikat på nya kläddesignen och vi börjar ändå närma oss på många fronter – det är långt kvar till säsong men redan i februari ses vi för kick-off. Jag tänker att du nog är nyfiken på vilka som är med i laget, om du inte redan har koll eftersom vi tryckte på stora instagramknappen redan igår.

 

“Vi har byggt ett starkare lag, ett större lag, ett lag med kompetens och bredd på alla fronter.
I laget finns nio starka åkare som tillsammans kommer skapa avtryck och en färgstark säsong. 

Jessica Clarén, Marika Wagner, Sue Paz Thunström, Hanna Näslund, Ingrid Kjellström och Sara Öberg kompletteras av Elna Dahlstrand, Sandra Backman och Felicia Ferner”

Det är mäktigt. Laget består av ett gäng makalöst grymma personer jag kommer att lära mig mycket av på många fronter. Det kommer att bli ett intensivt och roligt tävlingsår, det ska bli spännande att köra elitklass och ännu mer spännande se vilket resultat min strukturerade träning ska ge. Tjugonitton alltså, jag längtar.

 

12

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också