IKHP i mitt hjärta

IKHP Cykelvasan

“Jaha, men du, byter du klubb nu då?”

Frågan kommer gång på gång. Såklart jag inte säger upp IKHP – mitt hjärta klappar så himla hårt för IKHP. Jag har klubben att tacka för så himla mycket fint, tanken svindlar ju men utan IKHP hade jag aldrig träffat Jimmy och det hade inte blivit någon Lovis. Självklart kommer jag att fortsätta vara medlem i världens bästa IKHP.

Det jag ändrar på är vilken klubb jag tävlar för. Det är ju så fiffigt att man kan vara medlem i flera klubbar och jag har varit medlem i CK She Rides sedan communityt blev med klubb för ett år sedan och för att kunna tävla med teamet måste jag ju förstås ha min tävlingslicens i CK She Rides.

Och du – alla kan bli medlemmar i CK She Rides. Alla. Jag tycker det är mäktigt med She Rides för det är som en enda stor kontaktyta över hela Sverige. Support your local everything men missa för fasiken inte chansen att skaffa dig vänner och gemenskap var du än befinner dig i landet. Facebookgruppen som är öppen för alla hittar du här.

 

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också