Fredag med den finaste jag vet

Lovis ritar

Vi har haft en så himla bra fredag idag, jag och den finaste människan jag vet. Vi har i och för sig varvat fredagsmyset med lite psykbryt (“aggressions may occur” stod det i appen om utvecklingsstadiet Lovis befinner sig i. No shit, hon har Dahlstrandskt humör därtill.”) och lite spill och lite stökkaos men vi har haft en dag som mestadels varit alldeles, alldeles underbar.

Vi har ritat. Vi har baltat med vatten (postade detta på instagram och halva Norrland hörde av sig och undrade vad “balta” var för något. Det är småländska för när man håller på och jiddrar med vätska, typ som när man ställer en unge vid diskhon och låter ungen göra vad den vill). Vi har cyklat sovstundsdistans, vi har varit och köpt julgran, hängt lite i cykelgaraget, gosat omkring i underställ och jagat katten. Världens bästa lediga fredag.

Lovis ritar

Balta med vatten

4

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också