Julgran på Kvarnskogen

Häromkvällen for vi på mycket viktigt äventyr till Lupiners Gård några byar bort, Lovis och jag. På gården fick vi en fin guidning av ägarnas omtänksamma dotter i ladugården och Lovis fick titta på kycklingarna, klappa fåren och snacka lite med grisarna.

Och så köpte vi en julgran förstås – en fin liten rödgran som fick flytta in i den äldsta delen av vårt hus kvällen därpå. Min mamma kom förbi när den skulle kläs och tur var väl det för jag hade trasslat till ljusslingan alldeles och har noll tålamod med uttrassling – men mamma hon är bra på pilliga grejer och slingan kom upp. Lovis ställde en kossa under granen och pussade på julgranskulorna och vi hade en mysig kväll.

2
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Åååå vilken fin gran! 😍 Själv hör jag tillden lata skara som inte bara har plastgran, utan dessutom har den klädd året runt. Vi drar ett påslakan över den bara och bär upp den på vinden 😂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också