New shoe day: Scott Supertrac RC Wmn

Visst är det ändå ganska pirrigt och härligt när man snörar på sig nya skor för att sticka ut på premiärrunda? Lite nervöst – tänk om de inte sitter lika bra som gamla favoriter? Och lite sådär som det kändes när man var barn och fick nytt och fint på fötterna.

Mina nya Scott Supertrac RC Wmn fick göra sin första runda kring snötäckta byar. Det är ett par terrängskor och jag tycker jag hade riktigt bra grepp på hala vägar fastän det bara var gummidubb under fötterna – men det fanns ju också en fin snösträng i mitten av vägarna att springa på.

Jag passade förresten på att springa på lunchen en dag när jag jobbade hemma. Först tog jag Lovis i vagnen så Jimmy fick en paus. När hon somnat parkerade vi henne i uterummet och jag tog en svängom över Ormestorp – en favoritrunda på fem kilometer. Härligt att hinna med det på lunchen tycker jag.

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.