Pangpanghelgen ändå

Pangpang på Grännaberget

I helgen skulle jag kört Billingeracet men den som kollat resultatlistan såg att det stod DNS där. Det betyder did not start och det stämmer på pricken för jag vaknade med för lite sömn på kontot och en känsla i kroppen av att något inte stämde.

Och jag är så glad att jag lyssnade, för efter att ha vilat lite stack jag ut på ett kravlöst och kul pass hemomkring och det visade sig att det fanns pangpang i benen men det var slut på energi i hjärnan. Du vet, småbarn, för lite sömn och många timmars jobb den senaste veckan – det fanns liksom inte energi att köra bil, passa tid, rejsa och köra hem igen. Nu fick jag köra slut på benen och ladda om hjärnan istället för att trötta ut mig på ett vis som inte var vettigt.

Grännaberget
Grännaberget

Jag körde ett vackert pass på favoritstigar hemomkring och knep ett personbästa på ett långt och kuperat Stravasegment jag jagar lite extra på. Och så fick jag njuta av försommargrönskan på Grännaberget – den är magisk, jag rekommenderar varmt att åka dit nu. Till helgen kommer ramslöken att ha slagit ut, det är så vackert och coolt när den blommar längs med stigarna och om du inte varit här tidigare hittar min guide till Grännaberget här.

10

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också