Haha, vad-listan, ni tänkte väl förstås på vader – sådana man har på sina cykliga ben? Men nej – jag läste Claras vad-lista och gjorde min version av den:

Vad stressar dig? De krav jag ställer på mig själv. Alltid för höga.

Vad ska du göra ikväll? Jag ska träna och fixa lite käk. Klappa katten, dricka te, se en sväng på TV och hänga med J.

Vad är svårt? Att hitta balans i livet. Jag får jobba extremt mycket på det.

Vad är lätt? Att skjuta upp saker jag tycker är tråkiga.

Vad blir det för middag idag? Jag tror det blir hamburgare. Det är väldigt snabbt och väldigt gott. Bara att steka och slänga in i ett bröd med lite grönsaker. Plättlätt. Att vi åt det i förrgår spelar ingen roll.

Vad vill du göra mer? Egna projekt. Jag har så många idéer. Nätverk, träffar, föreläsningar, böcker, texter, bilder. Och så vill jag cykla mer. Ta tjänstledigt och bara göra cykliga saker, ååååh, det vill jag!

Vad går du igång på? Det är alltid svårt att veta i förväg.

Vad gråter du av?  Det mesta, jag är känslomänniska. Jag gråter på film, jag gråter om jag är glad, jag gråter om jag är ledsen.

Vad gjorde dig arg senast? Jag läste en artikel om könsstympning för några dagar sedan. Den var hemsk. Jag fick tvinga mig igenom den, ville bara sluta läsa – och när jag läst var jag så sjukt förbannad över hur orättvis och sunkig världen är.

Vad åt du senast? Jag åt just några vindruvor ur fruktskålen på jobbet. Sjukt sällsynt – vindruvor är så besprutade så jag brukar faktiskt låta dem vara.

Vad är fånigt? Att jag är så osäker på mig själv. Det är verkligen fånigt.

Vad är gott? Jordärtskockor. Och som Clara svarade: choklad och lakrits i kombination, dödsgott!

0

9 Comments

 1. Camilla 15 februari, 2016 at 18:56

  Åh, kul lista! Den tror jag att jag snor 🙂

  Reply
  1. Elna 16 februari, 2016 at 07:30

   Då ser jag fram emot att läsa din vad-lista 🙂

   Reply
 2. Anna Jansson 15 februari, 2016 at 19:57

  VAD glad jag blev av din lista 😉

  Reply
  1. Elna 16 februari, 2016 at 07:31

   Alltså, nu tryckte du på en skojig knapp här, det där var roligt! Mvh, dotter till göteborgare 😉

   Reply
 3. Charlotta Sofia springer o trimmar 15 februari, 2016 at 22:02

  Härlig lista! Gillar listor, ofta får en veta något nytt om en person genom dem. Sen måste jag bara säja, nu har jag bara “lärt känna dej” lite internetledes men hajade faktiskt till över det där med osäker. Du slår mej liksom inte som osäker alls, snarare positiv och stark (inte för att en inte kan vara det ändå, men du fattar?)! Tänker att sånt kan vara skönt att höra för ibland vill en ju inte att den där osäkerheten ska skina igenom, även fast vi nog alla känner den ibland.

  Reply
  1. Elna 16 februari, 2016 at 10:34

   Visst är det kul med listor, håller med om att det alltid är lite spännande att få reda på något nytt. Självförtroendemässigt känns det som att jag börjar från noll varenda morgon, tycker aldrig att jag är tillräckligt bra och får alltid för mig att folk inte tycker om mig som jag är. Jag bär alltid runt på lite ångest och osäkerhet – men framstår ändå som ganska lugn och harmonisk, tur det 😉

   Reply
 4. Hasse 16 februari, 2016 at 10:34

  Men…jag käkade gräddkokta jordärtskockor till grillat kött för ett tag sen. Herregud så gott!

  Reply
  1. Elna 16 februari, 2016 at 11:06

   Grillat kött också…mmmmm, gott! #hungrig

   Reply
 5. Pingback: En lista om vad, som i vad jag gillar - Camilla tränar

Kommentera gärna, då blir jag glad!