Och så ett litet tips till mig själv…

…skriv en lista på allt man behöver ha med sig när man ska iväg och cykla. En checklista – bara att printa ut varje gång det är dags att packa och checka av allt från insexnycklar, skor, regnjacka och hjälm till buff, duschgrejor, handskar och varm tröja. Så slipper jag göra som jag gör just nu – stirra runt och försöka komma ihåg vad det nu var som behövdes packas och vad som inte behövdes packas och packa alldeles för mycket eller för lite.

Mot Småland! Eller ja, mot Småland så fort jag har packat ihop mig!

Packningen för tre veckor sedan!

0
  1. Jag använder faktiskt en app för detta, den heter inkpad och där jag kan göra anteckningar. En av mina anteckningar i den är en cykeltävlingspacklista.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också