Positivt tänkande & ryggkaos

Ryggen känns som att någon tagit en riktigt stor hammare och bankat till rejält några gånger i området mellan svanskota och svank. Stelhet har fått en helt ny innebörd, liksom ryggsmärta – visst, jag har haft lite ont i ryggen någon gång men det här är inte av denna värld. Det gör ont på riktigt, men det känns hoppfullt – idag kunde jag ställa mig upp på första försöket.

Finurlade lite på det hela just och kom fram till att det inte är så farligt att ligga still. Visst, jag blir rastlös och kan inte riktigt göra något vettigt, det går ju inte att formge, layouta eller illustrera liggandes och träning kommer ju inte på fråga. Men kroppen får ju ändå lite vila. Allt utom den stackars ryggen får ju chans att återhämta sig och ladda upp med sjukt mycket energi. Tänker positivt och håller tummen hårt för att jag ska kunna använda den energin i helgen!

 

Mia postade den här bilden på min facebook-timeline just. Ett härligt sommarminne som definitivt piggar upp sängläget. Den är tagen dagen innan Cykelvasan, en träningsrunda full av pepp och cykelglädje – ser fram emot mer sådant. Mia & jag genrepar inför Cykelvasan!

 

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också