Flååååååsettor!

För ett tag sedan när jag var i galet stort behov av lite intervallinspiration bloggade Helena om just detta – och då passade Johan på att göra ett inlägg med tips på olika sätt att framkalla smärta/ångest/mjölksyra/kräkningar och övriga symptom som en del av oss har en förkärlek för. Idag var det dags. Jag har vilat, ätit, ägnat mig åt social cykling och lite försiktigt vinterkortdistans – och plötsligt kom den där idiotdelen av hjärnan igång igen…den som verkligen vill jobba hårt och tycker att mjölksyra är lika med kul. Det blev flåsettor – tio gånger 60 sekunder järnet och 30 sekunder lungt – och fy saaaatan vad jobbigt det kan vara. De första fem är ändå rätt skönt jobbiga, men de sista fem är verkligen plågsamma. Svett och mjölksyra. Älska.

Körde den här låten på repeat (gillar repeat när det gäller den här typen av träning) – funkade fint för att veva runt benen och när post-intervall-illamåendet släppt rundade av med mitt nya träningsprogram från Ryggcity. Skadeförebyggande till tusen – jag ska hålla ihop nästa år!

Efter flåsetta nummer fem. Svett och smärta.Efter flåsetta nummer fem.

 

Illamående ryggläge efter flåsetta tio. Härligt på något vis trots att det vänder sig i magen. Illamående ryggläge efter flåsetta tio!

Har fått nytt träningsprogram av Tobbe på Ryggcity. För ovanlighetens skull hjälper han mig inte att laga något trasigt – i vinter jobbar vi tvärtom skadeförebyggande. Coolt!LIte återhämtning - sedan stabilitet!

0
  1. Härligt jobbat! Riktigt skön bild, det ser lite…nä svinjobbigt ut:)
    Bra låt föressten, kul med lite ny sorts musik, jag brukar köra tunga hårdrockslåtsar fast jag egentligen inte gillar dom, det hör var lite ner i mim smak!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också