Bucket list update: Strutsabacken

Ni vet min bucket list med saker jag ville göra hemikring? En punkt där var att jag skulle sno min egen Strava-QOM i liftrännan innan någon annan gjorde det men det sket sig faktiskt. För några veckor sedan trampade Jossan snabbt uppför backen och snodde min QOM innan jag hann göra det själv och sedan gled Sofia uppför ännu snabbare och snodde Jossans QOM och jag har faktiskt inte ben att sno tillbaka den.

Men – jag tycker jag kan pricka av den där punkten ändå. I fredags körde jag med Anders i backen – då orkade jag inte cykla hela intervallsträckan som går mellan backens botten och stigen innan det allra brantaste där man korsar rören till snökanonerna. Jag klev av efter två tredjedelar och sprang sista biten. Fast – igår när jag och Jossan körde intervaller satt den: två av fyra intervaller orkade jag cykla heeeeeela vägen. OCH – jag gjorde min snabbaste tid i liftrännan någonsin, skit samma att det inte räckte till en QOM, jag är snabbare än mig själv och därmed sjukt nöjd! (Sedan kan det vara så att jag inte gett upp helt utan tänker att det går om jag tränar in lite mera powpow i benen!)

Fina Jossan Jossan, go’ och glad efter att ha pustat ut efter fjärde intervallen.

Selfiepaus Hej på er! StrutsabackenStrutsabacken. Skidbacke, downhillbacke, mtb-intervallsbacke, stavgångsbacke, utsiktsbacke. Vi Huskvarnabor älskar vår backe!En annan backeEn annan backe – en teknisk rackare uppför, vi hängde där en stund efter intervallerna. Det krävs envishet, fart och tungan rätt i mun för att ta sig upp – typiskt kul!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också