Strålande intervaller med She Rides

Vi körde ett så himla fint pass igår på torsdagsträningen med She Rides på Huskvarnaberget.

Först värmde vi upp med lite gemensam stigcykling och sedan styrde vi mot ett intervallvarv jag gillar. Det är platt, det går runt ett fält, ligger upplagt på Strava och är ungefär en halv kilometer. Det är superbra – för där kan man köra intervaller ihop och även om man är olika snabb har man  hela tiden koll på var de andra är och kan träna sitt max tillsammans.

Vi körde varvet i stege. Först ett varv så fort man orkar, sedan ett lugnt. Därefter två varv full fräs och ett lugnt, tre varv max och ett lugnt, två varv max och ett lugnt, ett varv max och sedan trampa ned. Man skulle kunna gå upp till fyra varv där i mitten också om man vill.

De första varven var det lugnt att köra utan lampa – sedan fick vi tända och ett glittrande band av sju cyklister lös upp stigen runt fältet. Åh, det var så jobbigt, mysigt och kul – allt på samma gång!

Nästa torsdag kör vi pannlampa på reflexbana, häng gärna med oss! 

    

 

0
3 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like