En perfekt semesterdag 

Vad man gör med sin första semesterdag? Cyklar såklart! Markus kom förbi här hemma vid elvasnåret och vi rullade Bauerleden över Reaby mot Röttle och sedan mot Gränna. Löven prasslade mot däcken, laxen lekte nedanför Jerusalems kvarn i Röttleån och utsikten över Vättern var novembervacker.

  

Vi käkade lunch på Matlust, restaurang Valvet i Gränna, där hade de smarrig buffé och kanonpersonal som lät oss ställa in cyklarna i hallen, en sådan där sak som man blir så otroligt tacksam för – det går liksom inte att lämna kolfiberhojarna ståendes på gatan.

 Efter lunchen klättrade vi upp på berget – bokstavligen, eftersom jag mindes fel väg och valde en stenig stig med gamla trappor uppför istället för vägen jag tänkt. Vi plockade massa goa höjdmeter innan vi styrde hemåt igen. Bättre första semesterdag kan man väl knappt tänka sig?

0
 1. Blir så obeskrivligt glad varje gång jag sett att kläderna fått vara ute och bli skitiga med dig. Så himla, himla glad att du gillar dom!
  En lite trist sak är att du nu inte kommer vara helt unik – för nu finns cykelkurbits ute till försäljning. Det handlar om några få exemplar som nu finns till försäljning här:
  http://www.craftsportswear.com/kampanjer/kurbits-cykel/
  Positivt är att vi får några till cykelkurbitskompisar 🙂
  Hoppas att en dag få cykla med dig. Till dess. Stor kram!

  1. Åh, att vi får cykla ihop hoppas jag innerligt att vi får någon dag – det vore roligt. Jag tycker det är hur kul som helst att vi blir fler i cykelkurbitskläder – det blir bara roligare om fler kan dela cykellycka i snyggaste outfiten. <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också