Scott Spark RC 2016 – preview

Hörrni, vill ni se min nya cykel? Klart ni vill!  Här är de första bilderna på min Scott Spark RC 2016 som jag klickade bakom vår gamla snickarbod igår. Den har inte gått premiärtur ännu, jag suger lite till på den karamellen lite till. Igår fixade vi det sista med lockout-wiresen som var feldragna i fabrik, ska fixa lite med inställningar och lufttryck i gaffel och bakdämpare (helt ny värld där – jag kan absolut ingenting om bakdämpare) och sedan blir det premiärtur.

Den är fånigt lätt (har inte vägt den ännu men typ runt nio), giftigt grön och svart, den har SRAM XX1, tre lägen lockout till dämpningen (man kan ha den helt öppen, helt låst eller mittemellan), Shimano XTR-bromsar, sadelstolpe och styre i kolfiber och på den här lyxiga RC-hojen är även bakstaget i kolfiber, annars är det ganska vanligt att ramen är kolfiber och bakstaget (alltså den delen av ramet där bakhjulet sitter) är i aluminium. Är du sugen på full spec finns det en hos Scott.

Ett stort tack till min samarbetspartner Sportson i Jönköping för att ni gör det här möjligt – ni liksom mångdubblar mängden cykellycka på bloggen.

Scott Spark 2016

Scott Spark 2016 Scott Spark 2016 Syncros wheel set Scott Spark 2016 Cockpit Scott Spark 2016 Scott Spark 2016 Fox Nude Shock Scott Spark 2016 Synkros Scott Spark 2016 Scott Spark 2016 SRAM Scott Spark 2016 SRAM XX1 Scott Spark 2016 Scott Spark 2016 XTR Break Scott Spark 2016 Ritchey Scott Spark 2016 Fox 32 Scott Spark 2016 Scott Spark 2016 Scott Spark 2016 Scott Spark 2016

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också