Working girl

Torsdag. Working girl. Hänger på Jönköpingskontoret och är alldeles övertrött men det är ingenting mot vad jag kommer att vara när den här dagen är slut. Inatt ska jag sova som en prinsessa och i morgon är det fredag och om fredagarna sover jag tills jag vaknar och passar inga tider, fast numer tar jag lite frilansuppdrag så jag är inte helt ledig.

Planen för idag är att få någonting gjort innan lunch (seriöst – jag suger på jobbet idag och får noll gjort, högst ovärt) och på lunchen ska jag sticka iväg och köpa mig en ryggsäck som funkar för cykelpendling. Efter lunch hoppas jag att få lite mer vettiga saker gjorda (bilar ska stripeas, skyltar ska beställas, visitkortsoriginal göras, jag behöver kolla om grabbarna gjort klart min wp-installationsexperimentverkstad, jag har en idé till PPT i huvudet som jag ska skissa upp, säljmaterial ska formges…och tusen andra saker – jag behöver liksom inte rulla tummarna).

Strax innan fem sticker jag iväg till Home Court i Huskvarna, ska köra bodypump och tänkte lasta på minst tio kilo på varje sida i benlåten, det ser jag fram emot. Sedan blir det lite stretch och påfyllning och chill innan jag drar in till Jönköping igen och sätter mig på spinningcykeln med grymma cyklister som kör skiten ur sig varje torsdagskväll hela vintern. Passet börjar egentligen lite för sent – är väldigt uppe i varv när jag väl kommer hem kring tiotiden, men lite chill med en kopp ingefärste framför kakelugnen brukar varva ned mig rätt gott.

Jag har förresten en cykel om halsen idag, visst är den fin? Cykelsmycke runt halsen

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också