EuroMTB Open, Youth & Master Challenge

Ni har väl inte missat att EM i MTB kommer att braka loss på mina hemmastigar på Huskvarnaberget i vår? Den 5-8 maj är det dags och både jag och resten av alla eldsjälar i Huskvarna & Jönköping hoppas ju förstås att ni bokar in den helgen och kommer hit och hänger cykel med oss och hejar fram europamästarna i mountainbike. Det kommer att bli en så himla härlig och kul helg.

Dessutom – det är inte bara de som är uttagna till EM som får tävla. [trumvirvel] Det finns möjligheter för oss andra att vara med och rejsa också:

Torsdag 5/5, Euro MTB Open Challenge: ett motionslopp för dig som inte har licens. En unik chans att testa delar av EM-banan och ro  hem en goodiebag från Craft Sportswear och kul priser från övriga sponsorer. Anmälan via mejl, läs mer på webben.

Fredag 6/5, Euro MTB Youth Challenge: tävlingsdags för U15- och U17-cyklister, samma dag som eliten gör upp på XCE-banan, kommer att bli en spännande dag när både framtiden inom mtb och de allra bästa tävlar loss!

Lördag 7/5, EuroMTB Master Challenge: BAAAAAAM! Vi som har veteranlicens (från damer 30 och herrar 30) får vår chans att göra upp på EM-banan. Vi får ganska exakt samma sträckning som EM-cyklisterna gör, och jag skriver vi för här tänkte jag vara med, kan bli absolut hur kul och hur jobbigt som helst.

Vackra EM-banan
Den vackraste platsen på EM-banan är den där man kan cykla rakt in i solnedgången!

Allt du behöver veta finns att läsa på webben, du hittar programmet här och den info som fattas nu kommer att uppdateras med löpande och jag lovar att jag ska både provcykla och blogga om den i god tid före rejset och att ni också ska få chans att hoja med mig där! Kommer bli så kul!

Och du – vi som arbetar idéellt med allt från banbygge till kommunikation vill hemskt gärna ha din hjälp med att sprida ordet, både om motionsloppet och om EM-tävlingarna, så att så många som möjligt ska få reda på att det blir cykelfest i Huskvarna till våren. Dela, länka, gilla och berätta för dina klubbkompisar och systrar och morbröder och journalistkompisar och ALLA så blir vi evigt tacksamma! <3

0
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like