Snaps från Öland

Jag tog en hel del bilder på Öland när vi var där för två helger sedan. Den är så vacker den där ön och Källa där Js morföräldrar bor är en plats som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Här är en bildbomb från Norra Öland.oland_mars_snaps-2 oland_mars_snaps-3 oland_mars_snaps-4 oland_mars_snaps-5 oland_mars_snaps-6

oland_mars_snaps-2 oland_mars_snaps-3 oland_mars_snaps-4 oland_mars_snaps-5 oland_mars_snaps-6 oland_mars_snaps-7 oland_mars_snaps-8 oland_mars_snaps-9 oland_mars_snaps-10 oland_mars_snaps-11 oland_mars_snaps-12 oland_mars_snaps-13 oland_mars_snaps-14 oland_mars_snaps-15 oland_mars_snaps-16 oland_mars_snaps

0
1 comment
  1. Wow, vilka foton! Kan ju bara tänka mig att det är ÄNNU vackrare i verkligheten!
    Vi var på gotland för första gången i somras. Blev såå kär i den ön, alltså. Öland får nog stå på tur. 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like