Cykliga påskplaner

Påskpynt i sockerlåda

Tänk, sista dagen innan vi går på påskledighet – så härligt. Jag fantiserar om härliga cykeldagar och kanske lite trädgårdsfix. IKHP, min cykelklubb, har träningsläger på Omberg över påskhelgen och jag tänker åka dit och vara med över dagen på fredag och kanske även lördag. Ser fram emot att köra in mig ordentligt på min nya cykel och börja nöta teknik igen.

Hoppas förstås på sol och flyt och bra känsla och pigga ben. Och två dagar med dubbelpass och ett gäng stabilitetspass och kanske någon liten löprunda – jag vill ha en riktigt hård och jobbig påskhelg. Och mysig – har fyllt torpet med påskliljor och tulpaner och lite fjädrar och ris såklart, till katternas stora förtjusning. Vad har ni för påskplaner?

0
 1. Det blir ju stugan då.
  Skidor och våffla, sill och ägg, mys med älsklingen och min pappa som kommer upp och hälsar på.
  Blir bra!

  1. Jag. Har. Glömt. Att. Handla. Massor. Av. SILL. Tack för påminnelsen och vad mysigt det låter med stugpåsk!

  1. Härligt! Familj ska jag förstås också hänga med, mamma är med på träningslägret och Jimmy hänger hemma i garaget hela helgen 😀

 2. Cykla, cykla och cykla:) Börjar med intervaller på teknisk varvbana snart, asfaltdistans imorgon, lördagen vet jag inte men de blir säkert cykel då med! Söndag intervaller o teknisk varvbana igen och börja reka för en egen xco-bana vid klubbstugan! Härligt med ledigt o tid dör träning;)

  1. Åh, i Åre skulle jag med vilja hänga – där bor min fina vän Jossan och henne saknar jag. Hoppas du får en riktigt härlig skidpåsk!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också