Vinn startplats i 1572 MTB Challenge

Sponsrat inlägg - alla tankar och åsikter är mina egna

Är du sugen på att köra ett härligt långlopp med vacker utsikt över Vättern? I samarbete med 1572 MTB Challenge, det vackra långloppet i Motala som är seedningsgrundande för cykelvasan, lottar jag ut två startplatser till årets upplaga den 30 juli. Ett perfekt tillfälle att njuta av sommar och cykeläventyr och förstås att kolla av formen inför Cykelvasan och alla andra roliga lopp under sensommaren.

Jag kommer att stå på startlinjen och jag ser verkligen fram emot det – och jag hoppas få tillfälle att heja på många av er där. Jag har kört loppet tidigare och det går verkligen genom magiska omgivningar. Förbi Verner von Heidenstams vackra Övralid och genom Motala och singletracks längs med glittrigt Vättervatten. Jag körde förstaupplagan för två år sedan i kanonväder och efter loppet badade vi precis bredvid tävlingscentrum, på Varamon där Vättern bjuder på långgrunt vatten och len sandstrand. Så  himla mycket sommarkänsla på det.

Vill du vara med och tävla om en startplats? Lätt som en plätt, du tävlar genom att svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna startplatsen. Glöm inte att skriva om du vill köra 1572 MTB Challenge 65 km eller ICA Maxi MTB Challenge 35 km. Svaret finns på 1572 MTB Challenge hemsida. Du hittar även 1572 Challenge på facebook och årets tävling i det här eventet. Skriv ditt svar i kommentarsfältet, tävlingen stänger 25/7 klockan 20.00 och ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Vad heter platsen där publiken bjuder upp till äkta Tour de Francekänsla nrä det hejar delatagarna uppför backen där elitåkarna gör upp om backpriset?

 

0
 1. Nedralid,
  1572 challenge 65, behöver väcka en kollega att förstå att mtb är grejen. Och jag får en cykelkamrat👍🏻

 2. Hej Elna!

  Platsen heter Håleberget.

  Låter som de perfekta racet att ta med familjen. Familjen badar i Varamon, emedan jag racear 65 km magisk mtb – planning is everything!

 3. Nedralid är svaret du söker. I Motala stora mål jag har. Att seeda mig till det stora äventyret som mig från Sälen till Mora skall ta. Så snälla du ge mig det jag vill ha, en startplats till 1572 så jag också ännu en gång kan njuta av de vackra stigarna och härliga singletracks längs Vättern. Nu när man sånna framsteg gjort så vore det fint att se vad resultatet gjort från loppet man gjorde där för 2 år sedan.

 4. Nedralidsbacken
  Jag är uppvuxen i Nykyrka så jag känner till backen väl men det är ca 30 år sen jag cyklade där. Som Växjöbo och Cykelvasadeltagare hade det varit perfekt att komma hem och cykla i mina gamla hemtrakter. Rundan ser väldigt fin ut.

  1572 MTB Challenge 65 km

 5. Nedraliden .
  Jag behöver en värdemätare inför cykelvasan och detta lopp ligger perfekt i tiden

 6. Nedralid(sbacken)!
  Köras ska det och det vore ju skönt att slippa skammen med efteranmälan 🙂
  1572 MTB Challange 65km

 7. Nedralidsbacken.
  Motivering: Jag har lånat en spark 700 premium och behöver utvärdera om jag ska uppgradera från Scale RC 26″. Cykelvasan är det stora målet och då vill jag veta om det är läge för uppgradering eller inte. Det blir även en utmärkt start på semestern med hela familjen som då kan tävla i de olika tävlingarn. Jag och frun kör då 1572 challange och barnen övriga lopp 🙂

 8. Nedralid – hade vart jäkligt kul att få uppleva. Har inte riktigt råd med att köra långloppscupens alla nordliga deltävlingar då jag bor i Blekinge. Men detta hade varit spännande att prova på 😀

 9. Nedralid.
  Vore ett perfekt “brake” i semesterlunken att få rejsa lite mtb och ladda inför kommande race. Har en kompis som ska köra och vore kul att överaska honom med att hänga på.

 10. Nedralid
  Som Motalabo är jag ju precis som förra året sugen att testa 1572 Mtb Challange 65 km men jag kommer aldrig till skott…

 11. Nedralid. Bara för att jag vill! Så himla kul att cykla mtb.Vill cykla 1572 MTB Challenge 65 km.

 12.  Nedralidsbacken (övralidsbacken)
  Varför vill jag cykla. Jag har kört loppen första och andra året. Då jag hedrat min bästa vänn som förlorade kampen mot Cancer.
  Förra året gick det inte så bra. Hade kramp hela rundan runt.
  Kunde inte tränna så mycket då jag jobbade runt om i sverige.
  Bytt jobb så arbetar bara i östergötland nu. Men inte haft tid att njuta av cyklingen. Har ett hus som jag renoverar på all min lediga tid. O sen en månad tillbaka är de både renovering och blöjbytte som gäller 🙂 sen kom regnet, då blev källaren vattenskadad.
  Så är lite tuft nu.

  Känner att jag inte har pengar eller tid för träning. För att kunna köra i år. Men skulle man vinna kanske de finns en chans att man i alla fall kan cykla den kortastreckan.

  Om inte så kommer jag stå vid övralid o heja på er andra. Med barnvagnen och min underbara Sambo 🙂

  Fight Cancer

  ICA MAXI MTB CHALLENGE

 13. 65 km ren lycka, klart en glad amatör från andra sidan Vättern vill komma över och känna publiken vid Nedralid. #träningsglädje #tävlingsglädje #1572mtbchallenge

 14. Nedralid är där TdF känslan ska infinna sig. Jag vill gärna pröva vingarna i 65km med min nya Spark och frun som är från trakten borde rulla runt 35km så hon förstår hur roligt mtb är. Som bonus blir svärföräldrarna som bor i Nedralid glada över att vi hälsar på dom i samband med loppet. ☺️

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också