Revbensrapporten & ljummet Vätterdopp

Revbensstatus:

Idag kan jag hyvla ost, ta på mig sport-BH och flytta på min dator. Jag kan inte ha på mig bygel-BH (trycker på det onda), simma, köra bil eller flytta på lättbetongblock. Jag skulle bygga en pall till tomaterna med några gamla lättbetongblock och ett gäng plank men si det gick inte. Blev istället trött och sov. Sover mycket, en blir trött av att ha ont. Jag bestämt att jag kan köra trainer i morgon för nu är jag trött på promenader och lätta benböj och annat tjafs som en inte blir svettig av. Håll tummen för att jag har bestämt något som blir som tänkt!

Badstatus:

Alltså. Har ju fått order om att kyla det onda stället på bröstkorgen så tänkte ju kombinera det med min kärlek till att bada.Vi drog iväg till en strand man får ha för sig själv, långt bort från vattenmelonkladdiga barnfamiljer, getingar och solbadande skrynkeltanter. Vi fick stranden för oss själva så när som på getingar, det finns ju miljarder av dem vart man än går i år. Hur som – ett svalkande dopp blev motsatsen – det var ju riktigt ljummet i vattnet. Inte för att det är något att klaga på, det är ljuvligt när man kan vara i klart vättervatten länge.

Tänker för övrigt inte berätta för er vart vi badar för det är så förpillat gött att ha en strand där en till och med kan näcka om en inte har badkläder med sig. Locals känner säkert igen platsen, om inte annat på grund av den diskreta lilla ön i horisonten.

Tack för all pepp förresten, ni är så himla goa <3

 

 

 

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också