2017 – pirrig förväntan, planer & samarbeten

Vi har massor av härligt 2016 kvar att cykla innan det blir nytt år men jag har ändå börjat fundera väldigt mycket över 2017. Jag vet en sak säkert, det blir ett år som kommer att bli alldeles extra magiskt men just den smällkaramellen är hemligstämplad ett tag till.

Det är lite olikt mig att planera men man måste liksom göra det ibland även om man helst är spontan. Just nu funderar jag bland annat över val av cykel, tokigt lycklig över att vännerna på Sportson i Jönköping vill fortsätta vårt samarbete även nästa år. Dessutom vet jag att jag har hanskmakarna på GripGrab med mig ytterligare en säsong och det gör mig glad. Jag skissar lite på andra samarbeten också och har ju förstås en hel bunt varumärken jag drömmer om att arbeta med och så finns det några andra roliga samarbeten på gång. Det smids många skoj planer och åh vad jag gillar att göra det jag gör och räknar med att kunna maxa mina tjugo egenföretagarprocent med kul grejer nästa år.

Förresten, är det något du vill se mer av på bloggen? Kanske mer prylar och recensioner? Tips? Hus? Eller något annat? Lägg en kommentar, inspiration är alltid väldigt välkommet! Eller är det så att du representerar ett företag som vill samarbeta med mig eller kanske anlita mig som inspirationsföreläsare? Mejla mig så bollar vi!

0
  1. Kul med nya spännande saker på gång inför 2017! Jag tar tillfället i akt och önskar inlägg av typen kläder, utrustning, skor, olika typer av cyklar samt i vilken ände man börjar för att lära sig meka med cykeln.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också