Köpa begagnad cykel? Passa på nu!

Funderar du på att köpa sprillans ny eller begagnad ny cykel? Jag tänkte bara tipsa om att det är riktigt bra läge just nu – för nu går årets sista tävlingar av stapeln och efter det säljs många fina hojar till bra pris, samtidigt som cykelhandlarna gör plats för 2017 års hojar i butik och man kan få lite extra mycket cykel för pengarna. Titta in hos din cykelhandlare eller kika runt i säljgrupper på facebook och håll koll på tävlingscyklisternas bloggar och sociala konton, är du på hugget kanske du lyckas göra ett superbra fynd. Som min hoj tillexempel, en Scott Spark RC 700 i storlek S, efter Vista Mountain är det dags för mig att säga hejdå till den, du kanske är sugen? Den säljs via Sportson i Jönköping men skicka gärna ett PM eller mejl för mer info och förstatjing.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också