@elnadahlstrand – uppdatera dina länkar

@elnadahlstrand

Nu måste ni uppdatera era länkar för jag har städat upp mina digitala nicknames och heter mitt eget namn överallt. Det är en  grej jag funderat på länge för det har sett så spretigt ut att heta olika på olika ställen – men nu är det fixat och färdigt och jag känner mig så nöjd med det.

Så – vill du följa mig är det här du ska hänga med:

www.instagram.com/elnadahlstrand
www.strava.com/athletes/elnadahlstrand
www.youtube.com/elnadahlstrand
www.twitter.com/elnadahlstrand

Och om du vill tagga, messa eller dela något med mig är det @elnadahlstrand som gäller i sociala medier (höll på att skriva ett av mina gamla nicks av bara farten). Hoppas inte jag glömde något nu och hoppas ni följer mig, jag blir ju så glad då! <3

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också