“Vintercykling är fantastiskt”

Elna Dahlstrand i Craft Vinterkläder

Vintercykling är fantastiskt och jag har blivit intervjuad av vännerna på Craft Sportswear, som jag jobbar lite extra mycket med inför Abloc Winter Challenge. Vintervättern var förstås anledningen till intervjun och jag fick berätta om vad det är jag ser fram emot med utmaningen och ge lite klädtips. Intervjun gick ut som ett pressmeddelande i morse, missade du den kan du klicka dig in här för att läsaelna_dahlstrand_craft_belle-14

1
    1. Åh, jag vet faktiskt inte när den kommer. Det jag vet är att det är lite väntetid på Scotts hojar eftersom de är lite extra populära efter att ha cyklat hem två OS-guld. Förra året fick jag den i slutet av december om jag inte minns fel, i år får vi se när den dyker upp. LÄNGTAR!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också