På väg mot Åre

Äntligen på väg mot Åre och Winter Workation med Influencers of Sweden. Så pepp på det. Har ungefär alldeles för mycket underställ i packningen och absolut noll cykelgrejer och kommer att komma hem med skidträningsvärk, massor av inspiration och förstås cykelabstinens men värre saker kan ju hända.

Förutom kunskapsutbyte och inspiration blir det massa kul aktiviteter som snöskoter, utförsåkning och längdskidåkning. Kanske en tur till Tännforsen och så hoppas jag hinna med både gym och en löptur, har på känn att den här helgen blir awesome!

0
 1. Hej Elna! Jag är också på väg till Åre. Jag är lite nervös över att träffa alla fina människor, men jag lättar på den nervositeten genom att gå in på bloggarna och säga hej! Och när jag kom in på din blogg så fastnade jag dels för din passion, cykling, men också för din erfarenhet av utmattning. Och det här med tyngdtäcken. Helt fantastiskt att du har hittat något som fungerar. Jag sov jättedåligt under åren 2002-2006, efter en kris och därför förstår jag dig verkligen när det gäller sömnen. Jag har sovit dåligt inatt, eftersom jag ALLTID gör det när jag ska iväg nånstans. MEN! En natt är ok, flera år eller veckor är inte det. Jag hoppas att du får fina dagar i Åre!

  Kram
  Emilia

 2. Och AWESOME it is!

  Just nu missar jag vår eftermiddagssession för att jag sitter i ett väntrum hos läkaren (utan benbrott eller skidrelaterat som tur är, men iallafall) – och har just skrivit ett inlägg som din föreläsning imorse inspirerade mig till. När du sa att du drivs av passion så kände jag igen mig så starkt. Fasen vad bra det är alltså.

  Kommer om någon dag… för nu måste jag skriva lite om dagens skidåkning! Så bra man kan ha det alltså!

  Ses snart! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också