Elna Dahlstrand
Cykla MTB i Huskvarna
MTB

Throwback bike

Jag rotade just fram fem bilder ur arkivet. Fem bilder där jag cyklar som jag tycker det är allra roligast att cykla. Ibland får man längta till sommar och MTB-säsong även om vinter är just precis hur fint. Någon som längtar lika mycket som jag efter barmark, hopp och dropp och kanske tillochmed nummerlapp?
EMBråneryd i shortsSM_varnamo_2016-19ikhp_maj_med_maria-2

1

You Might Also Like...

4 kommentarer

 • Svara
  Carolin
  12 januari, 2017 at 22:21

  Jaaaa! För min del blev ju 2016 ganska kort och mest bike-parks. Jättekul det också men längtar grymt efter nummerlapp!

  • Svara
   Elna
   12 januari, 2017 at 23:20

   Kuuuul! Tävlar du i år? 🙂

   • Svara
    Carolin
    27 januari, 2017 at 06:23

    Men att jag missat ditt svar! Jaa! Planen är att köra hela långloppscupen och några XCO när det passar. Mannen ska köra enduroserien och fantastiskt nog så verkar det bara vara en krock som vi har svårt att lösa!

 • Svara
  Märta
  14 januari, 2017 at 15:10

  Åh vilka roliga underlag 😀

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.