Winter Workation Åre

Jag har skrattat. Jag har gråtit. Jag har lärt mig saker. Jag har fått insikter. Jag har lärt känna människor. Jag har fått träffa människor jag ser upp till och blivit just precis så glad av dem som jag hoppats. Jag har gjort underbara saker i en av de vackraste vintervärldar jag sett. Och jag är så innerligt tacksam att jag bestämde mig för att åka till Åre med Influencers of Sweden för att under fyra dagar kombinera nytta med nöje, jobb med fritid, kunskap med utbyte.

Holiday Club Åre

När jag skriver det här har jag just landat hemma efter många timmars tågfärd och kramats med min J och klappat på Pixel och Widget som på katters vis är lite sura när man varit bort länge. Jag ska ta en dusch, äta lite frukost och sedan sticka iväg till jobbet och ikväll har vi bokat en myskväll härhemma. Bara J och jag och en eld i kakelugnen och en serie på TV och massa soffmys och snack.

I veckan som kommer ska jag försöka summera alla mina intryck och dela dem med er. Jag ska berätta om en skotersafari, alpin skidåkning, om hur Salomons Skintec-skidor funkade och visa några fina saker vi fått med oss. Jag ska skriva lite om det jag fick hålla en dragning om, nämligen att hitta sin nisch och hur det är att vara där jag är – en stor blogg i en liten nisch. Jag ska visa härliga bilder från en topptur med vännen Jossan, vi var uppe på Totthummeln med snöskor. Förstås blir det även lite bilder från häng med influencers i största allmänhet – så himla fint på något vis att hänga med likasinnade.

 

6
  1. Jamendetsamma, superkul att träffa dig! Och det var roligt att hålla en dragning, är glad att jag vågade tro att jag hade något att komma med!

  1. Ja, jäklar nu kör vi!!! Är superglad att vi träffades och ser fram emot att stämma av om ett år. Jag tror på oss!!! 😀

 1. Ditt föredrag som du höll var riktigt bra och fint – tack för att du delade med dig!

  Ser fram emot att följa dig framöver. Jag har själv pluggat i Jönköping så det är roligt att följa någon som bor på en plats (eller åtminstone i närheten av) där man själv har någon anknytning 🙂 Det är ju dessutom otroligt vackert där i krokarna och längs Vättern.

  1. Åh, tack – blev väldigt glad att höra att du tyckte om det! Och kul att du vill följa, kan ju bara instämma om att det är otroligt vackert här. Kommer att följa dig också, är liksom glad att jag hittade din blogg!

 2. Så kul att träffa dig! Ditt föredrag var verkligen inspirerande! Och jag insåg att vi bor inte alls långt ifrån varandra ju, jag håller till i Motala 🙂 Och så måste jag bara säga att den första bilden i inlägget är helt MAGISK <3

  1. Åh, vad kul att vi bor så nära. Har du vägarna uppemot Gränna-hållet någon gång är du alltid välkommen häråt på en fika och bloggsnack. Och du, att du tycker att en av mina bilder är magiska göra mig helt pirrigt glad <3 <3 <3

  1. Suuuupersvårt! Jag har varit så himla trött den här veckan också så jag har knappt mäktat med att börja sortera i tankarna. Eller i taggarna 😀
   Kul att ses, hoppas vi får tillfälle till det igen – och hoppas att du rockar skotergrabbarna nu!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också