Elna Dahlstrand
Livet

Winter Workation Åre

Jag har skrattat. Jag har gråtit. Jag har lärt mig saker. Jag har fått insikter. Jag har lärt känna människor. Jag har fått träffa människor jag ser upp till och blivit just precis så glad av dem som jag hoppats. Jag har gjort underbara saker i en av de vackraste vintervärldar jag sett. Och jag är så innerligt tacksam att jag bestämde mig för att åka till Åre med Influencers of Sweden för att under fyra dagar kombinera nytta med nöje, jobb med fritid, kunskap med utbyte.

Holiday Club Åre

När jag skriver det här har jag just landat hemma efter många timmars tågfärd och kramats med min J och klappat på Pixel och Widget som på katters vis är lite sura när man varit bort länge. Jag ska ta en dusch, äta lite frukost och sedan sticka iväg till jobbet och ikväll har vi bokat en myskväll härhemma. Bara J och jag och en eld i kakelugnen och en serie på TV och massa soffmys och snack.

I veckan som kommer ska jag försöka summera alla mina intryck och dela dem med er. Jag ska berätta om en skotersafari, alpin skidåkning, om hur Salomons Skintec-skidor funkade och visa några fina saker vi fått med oss. Jag ska skriva lite om det jag fick hålla en dragning om, nämligen att hitta sin nisch och hur det är att vara där jag är – en stor blogg i en liten nisch. Jag ska visa härliga bilder från en topptur med vännen Jossan, vi var uppe på Totthummeln med snöskor. Förstås blir det även lite bilder från häng med influencers i största allmänhet – så himla fint på något vis att hänga med likasinnade.

 

6

You Might Also Like...

21 kommentarer

 • Svara
  Lisa / livet från den ljusa sidan
  16 januari, 2017 at 10:54

  Igenkänningsfaktorn i allt.
  Ser fram emot att läsa dina fortsatta rapporteringar! Min utkast-korg är full, lika full som inspirationen. Så härligt!
  Ha en fin måndag!

  • Svara
   Elna
   17 januari, 2017 at 09:03

   Och jag ser fram emot dina rapporteringar, älsk på känslan av att ha en full inspo- & utkastskorg! KRAM

 • Svara
  La Linda / Influencers of Sweden
  16 januari, 2017 at 12:18

  <3

  • Svara
   Elna
   17 januari, 2017 at 09:04

   Hjärtemoji right back at ya, underbara kvinna! <3

 • Svara
  Dryden
  16 januari, 2017 at 12:36

  Ser också fram emot fortsättningen! Kul att ses och höra din dragning. 🙂

  • Svara
   Elna
   17 januari, 2017 at 09:04

   Jamendetsamma, superkul att träffa dig! Och det var roligt att hålla en dragning, är glad att jag vågade tro att jag hade något att komma med!

 • Svara
  MiaShopping
  16 januari, 2017 at 14:38

  Jättespännande att få höra dig berätta om din blogg och största intresse!

  • Svara
   Elna
   17 januari, 2017 at 22:45

   Så himla glad att du tyckte det var bra <3

 • Svara
  Resfredag
  16 januari, 2017 at 18:42

  Så glad över att ha hittat hit – och att ha fått träffa dig! Avstämning om ett år, nu kör vi! 🙂

  • Svara
   Elna
   17 januari, 2017 at 09:05

   Ja, jäklar nu kör vi!!! Är superglad att vi träffades och ser fram emot att stämma av om ett år. Jag tror på oss!!! 😀

 • Svara
  Jenn - forever abroad
  17 januari, 2017 at 11:01

  Ditt föredrag som du höll var riktigt bra och fint – tack för att du delade med dig!

  Ser fram emot att följa dig framöver. Jag har själv pluggat i Jönköping så det är roligt att följa någon som bor på en plats (eller åtminstone i närheten av) där man själv har någon anknytning 🙂 Det är ju dessutom otroligt vackert där i krokarna och längs Vättern.

  • Svara
   Elna
   17 januari, 2017 at 11:12

   Åh, tack – blev väldigt glad att höra att du tyckte om det! Och kul att du vill följa, kan ju bara instämma om att det är otroligt vackert här. Kommer att följa dig också, är liksom glad att jag hittade din blogg!

 • Svara
  Test av vallningsfria Salomon Skinteck tillsammans med Åreguiderna
  17 januari, 2017 at 18:43

  […] De senaste vintrarna har jag fått till alldeles bedrövligt lite längdskidåkning och därför blev jag riktigt glad när jag fick reda på att vi skulle få möjlighet att prova Salomons Skintec-skidor tillsammans med instruktör från Åreguiderna under vår Winter Workation med Influencers of Sweden.  […]

 • Svara
  Influencers of Sweden och lyckan över en perfekt helg - RESFREDAG.SE
  17 januari, 2017 at 23:42

  […] kan ni läsa fler fina inlägg från helgen: Träningsglädje / Livet från den ljusa sida / Elna Dahlstrand / Jonna Jinton / Vandringsbloggen / Nevnarien / Dryden / Made by Mary / Bucket […]

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  19 januari, 2017 at 09:43

  Och jag är så glad att jag fick träffa dig, jättekul! När det blir lite varmare så cyklar vi MTB, du får visa mig bra ställen i June! 😀

 • Svara
  Helena
  19 januari, 2017 at 22:00

  Så kul att träffa dig! Ditt föredrag var verkligen inspirerande! Och jag insåg att vi bor inte alls långt ifrån varandra ju, jag håller till i Motala 🙂 Och så måste jag bara säga att den första bilden i inlägget är helt MAGISK <3

  • Svara
   Elna
   20 januari, 2017 at 12:09

   Åh, vad kul att vi bor så nära. Har du vägarna uppemot Gränna-hållet någon gång är du alltid välkommen häråt på en fika och bloggsnack. Och du, att du tycker att en av mina bilder är magiska göra mig helt pirrigt glad <3 <3 <3

 • Svara
  Winter Workation i Åre - Reach Your Goal
  20 januari, 2017 at 13:20

  […] Annika, Katta, Maria, Angeliqa, Emilia, Pernilla, Jennifer, Elna, Elin, Lisa, Annie, Sofia, Emilia, Daniel, Helena […]

 • Svara
  Anna Munkhammar
  20 januari, 2017 at 21:02

  Tack för att du delade med dig i din presentation, inspirerande! Visst är det svårt att veta var man ska börja med alla bilder och intryck!?

  • Svara
   Elna
   20 januari, 2017 at 21:06

   Suuuupersvårt! Jag har varit så himla trött den här veckan också så jag har knappt mäktat med att börja sortera i tankarna. Eller i taggarna 😀
   Kul att ses, hoppas vi får tillfälle till det igen – och hoppas att du rockar skotergrabbarna nu!!!

 • Svara
  Peppen på att bli med podd - Elna Dahlstrand
  4 januari, 2018 at 19:28

  […] ungefär ett år sedan var jag på blogg-unconference i Åre och det var extra roligt att cykelbloggkollegan Helena också var där, jag såg fram emot att […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.